Nieuwsbrief 14-02-2023

Print Friendly, PDF & Email

Updates van deze maand 

Nieuw: Bezet automatisch je werkplek 

Nieuw: Verbeterde navigatiebalk

Nieuw: Schakel gemakkelijk tussen plattegrond en Control Centrum

Bezet automatisch je werkplek

Autom.-occup.-gif

Voor alle gebruikers 

“Ik wil dat de combinatie van mijn boeking en mijn aanwezigheid op kantoor leidt tot de bezetting van mijn geboekte werkplek, zonder een docking station te gebruiken” – FlexWhere gebruiker. 

Wij hebben naar je geluisterd! De door jouw geboekte werkplek (geel) is zodra je het kantoor binnenkomt bezet en kleurt automatisch rood. Zo bezet je een werkplek met minder klikken dan voorheen. Daarnaast worden bezettingsstatistieken in het Control Centrum nauwkeuriger.  De update is alleen beschikbaar op FlexWhere voor Desktop. Voor de functionaliteit is maar één ding nodig: Een reservering voor een werkplek. Zodra je het kantoor binnenloopt wordt de bezetting van je werkplek automatisch geactiveerd door het geregistreerde IP-adres. 

Beschikbaar op: FlexWhere voor Desktop (Windows, MAC)

Verbeterde navigatiebalk

Voor alle gebruikers   

Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben we in deze release de navigatiebalk naar een hoger niveau getild. Alle functies zijn nog steeds beschikbaar, maar dan gemakkelijker te vinden in een verbeterd design. 

Beschikbaar op: FlexWhere voor Mobiel

Schakel gemakkelijk tussen plattegrond en Control Centrum

Voor Admins  

Snel schakelen tussen de plattegrond en het Control Centrum doe je zo: Tik op het icoon van instellingen en vervolgens op “Control Centrum”. Zo eenvoudig is het! 

Beschikbaar op: FlexWhere voor Desktop

Leave a Comment