Nieuwsbrief 20-01-2023

Print Friendly, PDF & Email

Updates van deze maand 

Nieuw: meerdere objecten bewerken in het Control Centrum 

Nieuw: beschikbaarheidsstatus voor alle gebruikers 

Nieuw: NPS enquete voor alle gebruikers 

Nieuw: Microsoft Teams link toegevoegd aan gebruikersprofielen 

Tip: boek tijden toegevoegd aan alle profielen 

Meerdere objecten bewerken vanuit het Control Centrum

Voor alle Admins en Super Admins.

Voor een snellere en eenvoudigere bewerking in het Control Centre kan je nu voor meerdere objecten tegelijkertijd, labels toevoegen of verwijderen. Dit geldt ook voor het verwijderen van objecten. 

Beschikbaar: Control Centrum  [Admin panel]

Beschikbaarheidsstatus

Voor alle gebruikers  

FlexWhere wordt o.a. door onze gebruikers gebruikt om collega’s op kantoor te vinden. Om dit te versterken hebben we de beschikbaarheidsstatus van gebruikers toegevoegd aan de gebruikersprofielen. Dit betekent dat wanneer je naar een collega zoekt, je via hun profiel duidelijk kan zien of ze op kantoor zijn, een bureau hebben gereserveerd of niet beschikbaar zijn, zoals in de afbeelding hierboven geïllustreerd.  

Beschikbaar: Web, Mobile and in TrayApp

NPS Survey 

Voor alle gebruikers

We streven er elke dag naar om FlexWhere nog prettiger en nuttiger in het gebruik te maken. Daarom zie je misschien een pop-up voor een korte enquête. Wij zijn erg benieuwd naar jouw feedback. Hoe waarschijnlijk is het dat je ons bij een vriend(in) zou aanbevelen? Jouw feedback helpt ons om onze applicatie te verbeteren en meer tevreden gebruikers te creëren. 

Beschikbaar: Web, mobile en in TrayApp

Microsoft Teams link toegevoegd aan gebruikersprofielen

Voor alle gebruikers 

Bel je collega’s gemakkelijk vanuit FlexWhere. Hoe dit werkt? Je zoekt naar je collega in de zoekfunctie en klikt vervolgens op het pictogram “Microsoft Teams”, zie afbeelding hierboven. Je wordt doorgestuurd naar Teams voor een eenvoudige virtuele communicatie en samenwerking. 

Beschikbaar: Web, mobile en in TrayAp

TIP: Boek tijden toegevoegd aan alle profielen 

Voor alle gebruikers  

Zie voor welke periode jouw collega’s een bureau op kantoor hebben gereserveerd. Met deze verbetering kan je zien wanneer een bureau weer beschikbaar komt en tot hoe laat je collega’s gereserveerd hebben. Stel je wenst ze bijv. nog snel te spreken voordat ze het kantoor verlaten. Handig he? Je vindt deze functie wanneer je naar een collega zoekt in zijn of haar gebruikersprofiel.

Beschikbaar: Web, mobile en in TrayAp

Leave a Comment