1. Home
  2. Beheer
  3. Welke rollen zijn er in FlexWhere?
""
Edje

Welke rollen zijn er in FlexWhere?

Print Friendly, PDF & Email

FlexWhere kent meerdere rollen die aan gebruikers kunnen worden toegekend.

Dit zijn de rollen:

Admin

Een Admin kan gebruik maken van alle functionaliteiten in het Control Centrum van FlexWhere. De Admin heeft de volgende rechten:

• Toevoegen van nieuwe gebruikers;
  • Onderhouden van plattegronden;
  • Toevoegen van werkplekken;
  • Toevoegen van vergaderruimten;
  • Bekijken van de statistieken.

Manager

De Manager kan gebruik maken van de statistieken in het Control Center.

Medewerker

De meerderheid van de gebruikers binnen een organisatie heeft de rol van Medewerker. Die kunnen de frontend van FlexWhere zien. Dit houdt in dat FlexWhere voor de medewerker beschikbaar is op zowel het web, FlexWhere voor Desktop en FlexWhere voor Mobiel (Android+iOS)

Bureauplanner

Een medewerker die reserveringen voor groepen en andere collega’s dient te beheren krijgt de rol van Bureauplanner.