1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Overig
  4. Wat zijn de statussen van gebruikers?
""
Edje

Wat zijn de statussen van gebruikers?

Print Friendly, PDF & Email

Via de zoekbalk kun je direct een collega opzoeken of bijvoorbeeld EHBO intypen, om direct naar een collega te zoeken die hierin getraind is. Bij het profiel van een gebruiker worden de gegevens die beschikbaar zijn gedeeld en hier is de status ook zichtbaar. Hier kun je dus direct zien of een gebruiker vandaag een plek heeft gereserveerd, nu een plek bezet, thuis werkt of niet beschikbaar is.

• Op Kantoor; De gebruiker bezet op dit moment een werkplek en zal op kantoor aan het werk zijn.
  • Gerserveerd; De gebruiker heeft een werkplek gereserveerd en zal vandaag waarschijnlijk op kantoor aanwezig zijn.
  • Niet beschikbaar; De gebruiker heeft voor vandaag niet aangegeven of hij/zij naar kantoor komt.
  • Op Kantoor; De gebruiker is op kantoor want hij/zij bezet een werkplek, of is met zijn/haar laptop actief in het opgevoerde IP adres en met de juiste Wifi naam verbonden.
  • Op Kantoor, Onbekende locatie ; De gebruiker is op kantoor maar bezet geen werkplek op dit moment.
  • Gereserveerd; De gebruiker heeft voor vandaag een plek gereserveerd, dus is waarschijnlijk vandaag op kantoor.
  • Niet beschikbaar; Flexhwere voor desktop draait niet of de gebruiker is niet aan het werk.
  • Op afstand; De gebruiker is aan het werk, maar werkt niet op kantoor.
Bijgewerkt op 26-03-2024