1. Home
  2. Mobiel
  3. Wat moet ik doen als ik mijn pincode ben vergeten?
""
Edje

Wat moet ik doen als ik mijn pincode ben vergeten?

Print Friendly, PDF & Email

Als uw organisatie het inloggen met pincode heeft ingeschakeld, moet u een pincode invoeren om in te loggen op de app van FlexWhere. Als u de pincode bent vergeten, zijn er twee mogelijkheden om een nieuwe aan te vragen.

1. U wordt automatisch uitgelogd als u vijf keer een foute pincode invoert. De FlexWhere-app zal dan vragen dat u zich opnieuw inlogt. U krijgt vervolgens de vraag om een nieuwe pincode in te voeren.
  2. U kunt ook een nieuwe pincode invoeren zodra u de FlexWhere-app verwijdert van uw telefoon of tablet. Daarna moet u de app opnieuw installeren. Dan kunt u ook een nieuwe pincode invoeren.

Lees ook: Hoe activeer ik inloggen met een pincode voor de mobiele applicatie?

Lees ook: Hoe kan ik een pincode voor het inloggen in de mobiele app invoeren?

Bijgewerkt op 23-09-2020