1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Mobiel
  4. Wat moet ik doen als ik mijn pincode ben vergeten?
""
Edje

Wat moet ik doen als ik mijn pincode ben vergeten?

Print Friendly, PDF & Email

Als uw organisatie het inloggen met pincode heeft ingeschakeld, moet u een pincode invoeren om in te loggen op de app van FlexWhere. Als u de pincode bent vergeten, zijn er twee mogelijkheden om een nieuwe aan te vragen.

1. U wordt automatisch uitgelogd als u vijf keer een foute pincode invoert. De FlexWhere-app zal dan vragen dat u zich opnieuw inlogt. U krijgt vervolgens de vraag om een nieuwe pincode in te voeren.
  2. U kunt ook een nieuwe pincode invoeren zodra u de FlexWhere-app verwijdert van uw telefoon of tablet. Daarna moet u de app opnieuw installeren. Dan kunt u ook een nieuwe pincode invoeren.

Lees ook: Hoe kan ik een pincode voor het inloggen in de mobiele app invoeren?

Bijgewerkt op 01-11-2023