1. Home
  2. Mobiel
  3. Wat is TOTP en hoe werkt het?
""
Edje

Wat is TOTP en hoe werkt het?

Print Friendly, PDF & Email

TOTP is een vorm van multi-factor authenticatie (MFA) die gebruikt kan worden door de organisatie. Het gebruik van TOTP zorgt voor extra beveiliging in het gebruik van de FlexWhere-applicaties.

Dat werkt als volgt:

1. Doorloop de registratie voor FlexWhere voor Mobiel (Android+iOS);
  2. Open de applicatie op uw mobiele toestel;
  3. Log in op de FlexWhere app. De app vraagt om de authenticatiecode;
  4. Klik in de system tray op het icoontje van FlexWhere voor Desktop;
  5. Selecteer ‘Toon authenticatiecode’;
  6. Vul de code in op uw mobiele toestel en bevestig;
  7. U kunt nu gebruik maken van FlexWhere voor Mobiel.

Let op: De TOTP van FlexWhere werkt momenteel alleen via FlexWhere voor Desktop. Andere MFA applicaties worden niet ondersteund.

Lees ook: Waarom kan ik mijn account niet activeren?

Lees ook: Hoe zet ik TOTP aan voor mijn organisatie?

Bijgewerkt op 02-02-2021