1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Mobiel
  4. Wat is TOTP en hoe werkt het?
""
Edje

Wat is TOTP en hoe werkt het?

Print Friendly, PDF & Email

TOTP is een vorm van multi-factor authenticatie (MFA) die gebruikt kan worden door de organisatie. Alleen FlexWhere-beheerders binnen jouw organisatie kunnen dit inschakelen. Het gebruik van TOTP zorgt voor extra beveiliging in het gebruik van de FlexWhere-applicaties.

Dat werkt als volgt:

1. Doorloop de registratie voor FlexWhere voor Mobiel (Android of iOS);
  2. Open de applicatie op uw mobiele toestel;
  3. Log in op de FlexWhere app. De app vraagt om de authenticatiecode;
  4. Open nu de Desktop applicatie van FlexWhere (rechts onderin het scherm op het groene poppetje);
  5. Selecteer ‘Toon authenticatiecode’;
  6. Vul de code in op uw mobiele toestel en bevestig;
  7. U kunt nu gebruik maken van FlexWhere voor Mobiel.

Let op: De TOTP van FlexWhere werkt momenteel alleen via FlexWhere voor Desktop en de mobiele app. Andere MFA applicaties worden niet ondersteund.

Bijgewerkt op 01-12-2023