1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Beheer
  4. Wat is mijn versienummer?
""
Edje

Wat is mijn versienummer?

Print Friendly, PDF & Email

Om u zo goed mogelijk tot dienst te zijn is het van belang dat wij het versienummer van FlexWhere weten als u met ons communiceert.

De onderdelen van FlexWhere die hierna genoemd worden hebben een eigen versienummer. Hoe dat versienummer te vinden is leest u hierna.

1. Ga via een browser naar de web omgeving van uw organisatie;
  2. Vind op het beginscherm in de voettekst van de pagina het logo van FlexWhere;
  3. Klik 5 keer op het logo van FlexWhere;
  4. Rechtsonder in het scherm verschijnt het versienummer van FlexWhere.
  1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik rechts bovenin het scherm op uw gebruikersnaam;
  3. In het menu dat verschijnt staat het versienummer van het Control Centrum.

Android

Als u de mobiele applicatie van FlexWhere download vanuit de Play Store kunt u het versienummer daar vinden onder ‘App-info’.

Na het installeren op uw mobiele apparaat kunt u het versienummer vinden in de app. Na het activeren van uw mobiele account, gaat u naar de instellingen door te drukken op het tandwiel-icoontje. Hier staat het versienummer vermeld.

iOS

Als u de mobiele applicatie van FlexWhere download vanuit de App Store kunt u het versienummer daar vinden onder ‘Versiegeschiedenis’.

Na het installeren op uw mobiele apparaat kunt u het versienummer vinden in de applicatie zelf. Na het activeren van uw mobiele account gaat u naar de instellingen door op het tandwiel-icoontje te drukken. Hier staat het versienummer vermeld.

Windows

Nadat u de mobiele applicatie van FlexWhere heeft gedownload vanuit de Microsoft Store, opent u de applicatie. Activeren uw mobiele account en ga u naar de instellingen door op het tandwiel-icoontje te drukken. Hier staat het versienummer vermeld.

De mobiele applicatie ‘FlexWhere Meeting Room Display’ is alleen beschikbaar voor mobiele toestellen met het Android besturingssysteem. Deze app is alleen beschikbaar in de Google Play Store. Het versienummer is te vinden onder ‘App-info’.

Als u de app opent kunt u de applicatie instellen. Op deze pagina vindt u het versienummer onderaan de pagina.

Later, nadat u de app heeft ingesteld, kunt u terugkomen bij de instellingen door vijf keer te drukken op de tijd die rechtsboven in het scherm wordt weergegeven.

Windows

Op uw Windows computer vindt u het versienummer op de volgende manier:

Instellingen > Apps > Apps en onderdelen > FlexWhere Tray App

Als u de FlexWhere Tray App selecteert, vindt u het versienummer.

Mac

Op uw computer met Mac besturingssysteem vindt u het versienummer op de volgende manier:

Finder > Programma’s > FlexWhere

Wanneer u FlexWhere selecteert vindt u het versienummer in het overzicht.

Lees ook: Hoe maak ik een Support-ticket aan?

Bijgewerkt op 19-01-2021