1. Home
  2. Overig
  3. Wat is FlexWhere voor Desktop?
""
Edje

Wat is FlexWhere voor Desktop?

FlexWhere voor Desktop (voorheen: TrayApp) is de software die wordt geïnstalleerd op desktops en laptops waar FlexWhere op draait. FlexWhere voor Desktop leest de benodigde gegevens uit waardoor FlexWhere kan weergeven wie waar zit.

FlexWhere voor Desktop is beschikbaar voor pc’s en laptops die draaien onder MS-Windows, Linux of Apple.

Naast de voorgaande fat clients is FlexWhere voor Desktop ook beschikbaar op thin clients via het netwerk van uw organisatie.

Lees ook: Welke events geeft FlexWhere voor Desktop?

Lees ook: Hoe vind ik FlexWhere voor Desktop?

Bijgewerkt op 25-05-2021