1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Beheer
  4. Waarom zijn gebruikers verdwenen?
""
Edje

Waarom zijn gebruikers verdwenen?

Print Friendly, PDF & Email

Het kan voorkomen dat gebruikers verdwijnen uit FlexWhere. Dat komt omdat de lijst met gebruikers iedere 24 uur wordt vernieuwd.

De lijst met gebruikers komt uit de Active Directory (AD) van de organisatie. Als een gebruiker uit het AD wordt verwijderd, is de gebruiker na de eerste vernieuwing van de gegevens niet meer beschikbaar in FlexWhere.

Om een gebruiker weer in FlexWhere te krijgen dient het AD te worden gewijzigd.

Bijgewerkt op 22-05-2020