1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Waarom kan ik niet inloggen in het Control Centrum?
""
Edje

Waarom kan ik niet inloggen in het Control Centrum?

Print Friendly, PDF & Email

Het Control Centrum is niet voor elke rol in FlexWhere toegankelijk. Hiermee wordt voorkomen dat elke werknemer van de organisatie toegang krijgt.

Voor de rollen Administrator en Manager is het mogelijk om in te loggen op het Control Centrum. Dit kan met de gebruikersnaam in FlexWhere. Wat die gebruikersnaam is kan de beheerder van FlexWhere binnen uw organisatie achterhalen.

Als u niet kunt inloggen op het Control Centrum is óf uw gebruikersnaam niet correct óf u heeft niet de juiste rol.

Bijgewerkt op 22-05-2020