1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Overig
  4. Waarom is FlexWhere voor Desktop rood?
""
Edje

Waarom is FlexWhere voor Desktop rood?

Print Friendly, PDF & Email

Het icoon van FlexWhere voor Desktop kleurt rood als er geen verbinding gemaakt kan worden.

Er zijn meerdere redenen waarom dat kan voorkomen:

• De internetconnectie is verbroken;
  • Er staat een instelling niet goed;
  • Er is een ander probleem.

Controleer uw internetconnectie. Kleurt FlexWhere voor Desktop nog steeds rood, terwijl er wel een internetverbinding is? Neem dan contact op met de beheerder van FlexWhere binnen uw organisatie (meestal de ICT-helpdesk).

Is er geen contactpersoon binnen uw organisatie, neem dan contact op met het supportteam van FlexWhere.

Bijgewerkt op 18-01-2021