1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Beheer
  4. Waarom is een gebruiker niet zichtbaar?
""
Edje

Waarom is een gebruiker niet zichtbaar?

Print Friendly, PDF & Email

Gebruikers worden in FlexWhere op een bepaalde manier aangeleverd. Het kan voorkomen dat een gebruiker niet zichtbaar is vanwege de manier waarop gegevens worden aangeleverd.

Dit kan een aantal oorzaken hebben:

Een onderdeel dat wordt aangeleverd bij de gebruikersgegevens is de gebruikersnaam. Als de gebruikersnaam die gebruikt wordt om in te loggen niet overeenkomt met de aangeleverde gebruikersnaam, wordt een gebruiker niet zichtbaar.

Wanneer een SCIM-koppeling wordt gebruikt om gebruikersgegevens aan te leveren zijn vier scenario’s mogelijk waarin een gebruiker niet zichtbaar is.

1. Een nieuwe gebruiker wordt niet gesynchroniseerd met Azure en bestaat alleen in de lokale Active Directory;
  2. Een nieuwe gebruiker zit in een groep gebruikers die niet gesynchroniseerd wordt met FlexWhere;
  3. De koppeling tussen de Active Directory en Azure faalt;
  4. Er heeft zich een storing voorgedaan waardoor de post call van een nieuwe gebruiker FlexWhere nooit bereikt heeft.

Lees ook: Hoe worden gebruikersgegevens aangeleverd?

Bijgewerkt op 03-08-2021