1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Waar vind ik de instellingen voor het uitlezen van informatie?
""
Edje

Waar vind ik de instellingen voor het uitlezen van informatie?

Print Friendly, PDF & Email

FlexWhere voor Desktop (voorheen TrayApp) kan meerdere omgevingen uitlezen voor informatie. Denk aan Citrix, VMware of RDP. U kunt zelf instellen welke omgevingen relevant zijn voor uw organisatie.

Dit doet u als volgt.

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik aan de linkerkant op het icoontje voor instellingen;
  3. Schakel de relevante omgevingen in;
  4. Klik op opslaan.

Lees ook: Welke omgevingen en attributen kan FlexWhere voor Desktop uitlezen?