1. Home
  2. Control Centrum
  3. Waar vind ik de instellingen voor het uitlezen van informatie?
""
Edje

Waar vind ik de instellingen voor het uitlezen van informatie?

FlexWhere voor Desktop (voorheen TrayApp) kan meerdere omgevingen uitlezen voor informatie. Denk aan Citrix, VMware, UPN of RDP. U kunt zelf instellen welke omgevingen relevant zijn voor uw organisatie.

Dit doet u als volgt.

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik aan de linkerkant op het icoontje voor instellingen;
  3. Ga naar het tabblad ‘organisatie’;
  4. Klik op uw organisatie;
  5. Schakel de relevante omgevingen in;
  6. Sla de wijziging op.

Lees ook: Welke omgevingen en attributen kan FlexWhere voor Desktop uitlezen?

Bijgewerkt op 18-01-2021