1. Home
  2. Nieuwsbrief 15 December 2021
""
Edje

Nieuwsbrief 15 December 2021

Print Friendly, PDF & Email
15 December 2021

FlexWhere Update
Welkom bij deze nieuwsbrief. In deze editie: Reserveer een parkeerplek met FlexWhere

Er is een nieuwe functionaliteit in FlexWhere, het is nu ook mogelijk voor gebruikers om een parkeerplek te reserveren!
Bij FlexWhere streven we naar voortdurende verbetering. Werkplekken, vergaderzalen, en nu ook parkeerplekken, FlexWhere blijft ontwikkelen.
Lees meer over parkeerplekken in FlexWhere.

Het reserveren van een parkeerplek werkt net zo intuïtief als het reserveren van een werkplek in FlexWhere. Met slechts twee klikken kun je een parkeerplek reserveren op zowel FlexWhere voor Mobile als FlexWhere voor Desktop.
Uitleg over hoe je een parkeerplek kunt reserveren in FlexWhere.

Wij werken voortdurend aan FlexWhere en het ondersteunen van flexibele, veilige werkomgevingen. Wij horen graag van je wat wij kunnen doen om jouw organisatie het beste te ondersteunen.

Met vriendelijke groet,
Het FlexWhere-team

Bijgewerkt op 17-12-2021