1. Home
  2. Control Centrum
  3. Krijg ik een melding bij een bepaalde bezettingsgraad?
  1. Home
  2. Beheer
  3. Krijg ik een melding bij een bepaalde bezettingsgraad?
""
Edje

Krijg ik een melding bij een bepaalde bezettingsgraad?

FlexWhere kan desgewenst een notificatie via mail versturen als een bepaalde bezetting van een verdieping is bereikt. Deze functionaliteit kan een admin zelf inschakelen. Ook is het percentage zelf in te instellen.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik aan de linkerkant op het icoontje voor instellingen;
  3. Ga naar het tabblad ‘organisatie’;
  4. Klik op uw organisatie;
  5. Schakel de functie ‘Get informed’ in;
  6. Vul het percentage in waarop u wilt worden geïnformeerd;
  7. Sla de wijziging op.

Let op: Nadat een percentage is ingevuld, gaat de notificatiemail naar alle Admins en Managers in het bedrijf.

Bijgewerkt op 03-07-2020