1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Kan ik tijdelijke medewerkers toevoegen?
""
Edje

Kan ik tijdelijke medewerkers toevoegen?

Print Friendly, PDF & Email

Om tijdelijke medewerkers toe te voegen dien je de Admin van FlexWhere te zijn binnen jouw organisatie. Een tijdelijke medewerker kan worden toegevoegd in de rol Medewerker. Daarna moet de tijdelijke medewerker toegang krijgen tot FlexWhere voor Desktop.

Dit gaat als volgt:

Toevoegen als Medewerker:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op ‘Gebruiker’;
  3. Klik op het ‘+’ teken ;
  4. Klik ‘voeg een gebruiker toe’;
  5. Selecteer de rol Medewerker en vul de verdere gewenste informatie in;
  6. Klik op opslaan om de tijdelijke gast toe te voegen.

Toegang tot FlexWhere voor Desktop:

Om de tijdelijke gast toegang te geven tot FlexWhere dient FlexWhere voor Desktop gedownload te worden.

1. Download de FlexWhere voor Desktop van onze website;
  2. Open FlexWhere voor Desktop;
  3. Login met de gegevens die zijn gebruikt onder ‘Toevoegen als Medewerker’.

Op een computer van de organisatie zal FlexWhere voor Desktop al zijn geïnstalleerd. Laat de tijdelijke gast inloggen met de gegevens die zijn gebruikt onder ‘Toevoegen als Medewerker’.

Let op: De Admin en Bureauplanner kan voor een ander persoon een werkplek reserveren. Hiervoor is het niet nodig om de persoon als Medewerker toe te voegen in het Control Centrum.

Let op: Wanneer de Active Directory van de organisatie de volgende dag opnieuw wordt ingeladen zal de tijdelijke gast niet in die lijst staan. Hierdoor verdwijnt de tijdelijke gast uit de lijst met gebruikers.