1. Home
  2. Control Centrum
  3. Kan ik tijdelijke gasten toevoegen?
""
Edje

Kan ik tijdelijke gasten toevoegen?

Print Friendly, PDF & Email

Om tijdelijke gasten toe te voegen dient u de beheerder van FlexWhere te zijn binnen uw organisatie. Een tijdelijke gast kan worden toegevoegd in de rol Medewerker. Daarna moet de tijdelijke gast toegang krijgen tot FlexWhere voor Desktop.

Dit gaat als volgt:

Toevoegen als Medewerker:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op ‘user’;
  3. Klik in de kolom ‘Display naam’ op de ‘+’ ;
  4. Selecteer de rol Medewerker en vul de verdere gewenste informatie in;
  5. Klik op opslaan om de tijdelijke gast toe te voegen.

Toegang tot de TrayApp:

Om de tijdelijke gast toegang te geven tot FlexWhere dient FlexWhere voor Desktop gedownload te worden.

1. Download de FlexWhere voor Desktop van onze website;
  2. Open FlexWhere voor Desktop;
  3. Login met de gegevens die zijn gebruikt onder ‘Toevoegen als Medewerker’.

Op een computer van de organisatie zal FlexWhere voor Desktop al zijn ge├»nstalleerd. Laat de tijdelijke gast inloggen met de gegevens die zijn gebruikt onder ‘Toevoegen als Medewerker’.

Let op: Wanneer de Active Directory van de organisatie de volgende dag opnieuw wordt ingeladen zal de tijdelijke gast niet in die lijst staan. Hierdoor verdwijnt de tijdelijke gast uit de lijst met gebruikers.