1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Hoe krijg ik statistieken te zien over een bepaalde tijdsperiode?
""
Edje

Hoe krijg ik statistieken te zien over een bepaalde tijdsperiode?

Print Friendly, PDF & Email

De beschikbare statistieken kunnen in FlexWhere bekeken worden in verschillende tijdsperioden. Deze periodes kunnen worden ingesteld in het Control Centrum.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik aan de linkerkant in het menu op het statistiek-icoontje;
  3. Ga naar het tabblad ‘Statistieken’ bovenin het scherm;
  4. Selecteer bovenaan de tijdsperiode;
  5. Klik op toepassen om de tijdsperiode te bevestigen.

Let op: Statistieken zijn pas beschikbaar wanneer jouw organisatie beschikt over de PRO licentie. Klik hier voor meer informatie. Interesse? Neem dan contact op met jouw accountmanager.

Tip: In de grafiek die de bezettingsgraad weergeeft worden de verschillende weekdagen getoond. Je kunt de bezettingsgraad van verschillende weekdagen bekijken door dagen aan of uit te zetten boven de grafiek.