1. Home
  2. Control Centrum
  3. Kan ik een selectie maken over een bepaalde tijdsperiode in de statistieken?
""
Edje

Kan ik een selectie maken over een bepaalde tijdsperiode in de statistieken?

De beschikbare statistieken kunnen in FlexWhere bekeken worden in verschillende tijdsperioden. Deze periodes kunnen worden ingesteld in het Control Centrum.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik aan de linkerkant in het menu op het icoontje van statistieken;
  3. Ga naar het tabblad ‘Statistieken’ bovenin het scherm;
  4. Selecteer aan de rechterkant van het scherm welke tijdsperiode u wilt weergeven;
  5. Klik op toepassen om de tijdsperiode te bevestigen.

Tip: In de grafiek met de bezettingsgraad zelf is het ook mogelijk om een periode te selecteren. Selecteer de gewenste periode door te klikken en slepen met de muis. De geselecteerde periode werkt niet alleen door in de grafiek maar ook in de bezetting per werkplek en in de heatmap! Hiermee kan je een specifieke periode op een dag beter bekijken.

Tip: In de grafiek die de bezettingsgraad weergeeft worden de verschillende weekdagen getoond. In de legenda onder de grafiek kan een bepaalde dag aan of uit worden gezet. Daarmee kan bijvoorbeeld de woensdag met de vrijdag worden vergeleken zonder de andere weekdagen in beeld te krijgen.

Bijgewerkt op 27-10-2020