1. Home
  2. Werkplek
  3. Kan de mogelijkheid tot reserveren worden uitgeschakeld?
  1. Home
  2. Control Centrum
  3. Kan de mogelijkheid tot reserveren worden uitgeschakeld?
""
Edje

Kan de mogelijkheid tot reserveren worden uitgeschakeld?

In het Control Centrum van FlexWhere is het mogelijk om de reserveringsfunctionaliteit aan of uit te zetten. Dit kan worden gedaan door de Administrator van FlexWhere in uw organisatie.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik aan de linkerkant op het icoontje voor ‘instellingen’;
  3. Ga naar het tabblad ‘organisatie’;
  4. Klik op uw organisatie;
  5. Schakel het reserveren van werkplekken in of uit door middel van de schuifknop;
  6. Klik op ‘opslaan’.

Lees ook: Waarom kan ik niet inloggen in het Control Centrum?

Let op: een wijziging in het Control Centrum zoals in dit artikel beschreven wordt pas actief in de mobiele app na één van volgende acties door de gebruiker van de mobiele app:
1. Het updaten van de mobiele applicatie;
2. Het sluiten van de mobiele applicatie in de Appkiezer (iOS) of recente apps (Android);
3. Het opnieuw opstarten van uw telefoon;
4. Eenmaal uitloggen en weer inloggen.

Let op: Wanneer u de mogelijkheid tot reserveren heeft uitgezet voor uw organisatie is een actie vereist van de gebruikers van de app. De gebruikers van de app dienen te updaten naar Android versie 6.2 en hoger of iOS versie 5.4 en hoger. Na het updaten kunnen de gebruikers niet meer reserveren.

Bijgewerkt op 08-10-2020