1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Kan de mogelijkheid tot reserveren worden uitgeschakeld?
""
Edje

Kan de mogelijkheid tot reserveren worden uitgeschakeld?

Print Friendly, PDF & Email

In het Control Centrum van FlexWhere is het mogelijk om de reserveringsfunctionaliteit aan of uit te zetten. Dit kan worden gedaan door de Admin(s) van FlexWhere in jouw organisatie.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik aan de linkerkant op het icoontje voor ‘instellingen’;
  3. Ga naar het tabblad ‘organisatie’;
  4. Klik op uw organisatie;
  5. Schakel het reserveren van werkplekken in of uit door middel van de schuifknop;
  6. Klik op ‘wijzig’.

Lees ook: Waarom kan ik niet inloggen in het Control Centrum?

Let op: Bovenstaande wijziging wordt pas actief in de mobiele app als de gebruiker de app afsluit en weer opstart of als de gebruiker uit- en weer inlogt.

Bijgewerkt op 02-11-2023