1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Overig
  4. Is het veilig om FlexWhere op privé apparaten te gebruiken?
""
Edje

Is het veilig om FlexWhere op privé apparaten te gebruiken?

Print Friendly, PDF & Email

Het gebruik van de FlexWhere-applicatie op uw privé- apparaat is volkomen veilig.

FlexWhere bewaart en/of slaat geen persoonlijke gegevens op terwijl de applicatie is geïnstalleerd op uw apparaat. Ook tijdens gebruik worden geen gegevens verzameld.

De applicatie voldoet aan actuele veiligheidsnormen en eisen en wordt constant up-to-date gehouden.

Tip: Lees het artikel over privacy op de flexwhere.nl

Bijgewerkt op 28-11-2023