1. Home
  2. Werkplek
  3. Hoe zie ik dat een werkplek is gereserveerd?
""
Edje

Hoe zie ik dat een werkplek is gereserveerd?

Print Friendly, PDF & Email

In FlexWhere is het mogelijk een werkplek te reserveren via de mobiele applicatie. Een gereserveerde werkplek wordt op de plattegrond weergeven als een gele werkplek.

Om te zien welke werkplek is gereserveerd ga je naar ‘Mijn reserveringen’. Hier klik je vervolgens op de juiste datum. Op de tekening kleuren de werkplekken die gereserveerd zijn nu geel.

Door op de werkplek te klikken ziet u de details van de reservering. Werkplekken kunnen niet dubbel worden gereserveerd.

Een gereserveerde werkplek wordt weergegeven als gele werkplek. Op de dag van de reservering zelf zal de werkplek geel blijven tot de eindtijd van de reservering is bereikt.