1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Hoe vraag ik een rapport op?
""
Edje

Hoe vraag ik een rapport op?

Print Friendly, PDF & Email

In het Control Centrum is het mogelijk om een rapport op te vragen van de statistieken.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik aan de linkerkant van het scherm op het statistiek icoontje;
  3. Op de tabbladen ‘real time bezetting’ en ‘statistieken’ vind je meerdere grafieken en verslagen;
  4. Klik bij een grafiek en/of verslag op de drie horizontale streepjes(het zogenoemde hamburger-icoon);
  5. Kies het format waarin u het rapport wil downloaden;
  6. De download zal nu starten en beschikbaar zijn voor verder gebruik.

Tip: Wanneer je een overzichtelijk bezettingsrapport wilt, kies dan onder het tabblad statistieken voor het formaat XLS

Voor statistieken in FlexWhere worden geen persoonlijke gegevens gebruikt. De rapportages kunnen niet naar personen worden herleid.

Lees ook: Kan ik een selectie maken over een bepaalde tijdsperiode in de statistieken?