1. Home
  2. Control Centrum
  3. Hoe voeg ik nieuwe sensoren toe?
""
Edje

Hoe voeg ik nieuwe sensoren toe?

Sensoren kunnen makkelijk worden toegevoegd aan FlexWhere in het Control Centrum. Er zijn twee manieren om dit te doen.

Dit werkt als volgt:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op ‘apparaten’;
  3. Ga naar het tabblad ‘sensoren’;
  4. Klik rechts in het scherm op de gele pijl om een lijst met sensoren toe te voegen;
  5. Selecteer het juiste bestand van uw computer en bevestig het;
  6. FlexWhere voegt nu de lijst met sensoren toe.
  1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op ‘apparaten’;
  3. Ga naar het tabblad ‘sensoren’;
  4. Klik op de ‘+’ in de kolom sensornaam;
  5. Typ nu de naam van de sensor die u wilt toevoegen;
  6. Geef aan wat de Time To Live (ttl) van de sensor moet zijn.

Tip: de Time To Live (ttl) van een sensor bepaalt hoe lang een sensor op bezet blijft staan na het meten van activiteit.

Bijgewerkt op 23-05-2020