1. Home
  2. Control Centrum
  3. Hoe voeg ik nieuwe devices toe?
""
Edje

Hoe voeg ik nieuwe devices toe?

Devices kunnen op drie manieren worden toegevoegd in het Control Centrum.

Dit gaat als volgt:

1.  Log in op het Control Centrum;
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op ‘device’;
  3. Klik aan de rechterkant van het scherm op de gele pijl voor het toevoegen van een lijst met devices;
  4. Selecteer in uw bestanden de lijst met devices die moet worden toegevoegd.

Let op: Het CSV-bestand dat u aanbiedt dient altijd het format (“device_id”; “device_type”; “object_id”; “description”) te hebben. Een omschrijving is in deze optioneel.

Let op: Wanneer een CSV-bestand wordt ingelezen worden nieuwe devices toegevoegd. Bestaande devices worden eventueel gewijzigd.

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op ‘device’;
  3. Klik op de ‘+’ in de kolom device naam;
  4. In het scherm dat verschijnt geeft u aan wat voor type apparaat u wilt toevoegen en welke naam en omschrijving u wilt gebruiken;
  5. Klik op toevoegen om het device toe te voegen.

Als uw organisatie een CSV-bestand heeft met devices kunt u deze uploaden naar de juiste locatie met SFTP. Als een CSV-bestand beschikbaar is op de SFTP-locatie zal deze dagelijks worden verwerkt in de FlexWhere-omgeving van uw organisatie.

De SFTP-locatie kan beschikbaar worden gesteld door ons supportteam.

Let op: Het CSV-bestand dat u aanbiedt dient altijd het format (“device_id”; “device_type”; “object_id”; “description”) te hebben. Een omschrijving is in deze optioneel.

Let op: Wanneer een CSV-bestand wordt ingelezen worden nieuwe devices toegevoegd. Bestaande devices worden eventueel gewijzigd.

Bijgewerkt op 08-06-2021