1. Home
  2. Control Centrum
  3. Hoe voeg ik gebruikers toe?
""
Edje

Hoe voeg ik gebruikers toe?

Print Friendly, PDF & Email

In FlexWhere kunnen gebruikers worden toegevoegd door een beheerder. Het toevoegen van gebruikers kan in het Control Centrum.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum van FlexWhere;
  2. Ga naar het menu ‘Gebruikers’;
  3. Klik rechts bovenin het scherm op de gele pijl;
  4. Selecteer het juiste CSV-bestand met nieuwe gebruikers;
  5. Bevestig de keuze;
  6. Het systeem gaat nu bezig met het inladen van de lijst;
  7. De lijst met nieuwe gebruikers is nu ingeladen.

Het CSV-bestand met gebruikers dient een bepaald format te hebben. Zie het Gebruikers CSV template bestand hieronder.

Let op: Wanneer een CSV-bestand wordt geïmporteerd, wordt de nieuwe gebruikerslijst gebaseerd op het CSV-bestand. Gebruikers die niet in het CSV-bestand voorkomen, worden verwijderd uit FlexWhere.

1. Log in op het Control Centrum van FlexWhere;
  2. Ga naar het menu ‘Gebruikers’;
  3. Klik in de kolom ‘Displaynaam’ nu op de ‘+’;
  4. Vul de informatie in voor de nieuwe gebruiker;
  5. Klik op opslaan wanneer de informatie klopt;
  6. De nieuwe gebruiker is nu aangemaakt.

Lees ook: Hoe worden gebruikersgegevens aangeleverd?

Lees ook: Hoe voeg ik nieuwe devices toe?

Bijgewerkt op 23-12-2021