1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Hoe voeg ik gebruikers toe?
""
Edje

Hoe voeg ik gebruikers toe?

Print Friendly, PDF & Email

In FlexWhere kunnen gebruikers worden toegevoegd door een beheerder. Het toevoegen van gebruikers kan in het Control Centrum.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum van FlexWhere;
  2. Ga naar het menu ‘Gebruikers’;
  3. Klik rechts bovenin het scherm op de ”+” en selecteer ‘Voeg gebruikerslijst toe’;
  4. Selecteer het juiste CSV-bestand met nieuwe gebruikers;
  5. Kies of je een nieuwe gebruikerslijst wilt toevoegen of dat je de volledige lijst wil vervangen;
  6. Selecteer ‘indienen’;
  7. De lijst met nieuwe gebruikers is nu ingeladen.

Het CSV bestand dient aan de volgende eisen en inhoud te voldoen:

Field NameMandatory FieldsMin. CharactersMax. CharactersData typeExample
CSV_USERNAMEYes250AlphanumericJanJ
CSV_FIRSTNAMEYes250AlphanumericJan
CSV_SURNAMEYes250AlphanumericJansen
CSV_DISPLAYNAMEYes220AlphanumericJansen, Jan
CSV_TITLENo220AlphanumericManager
CSV_PHONENo220Numbers and Special characters(+,-,(,) etc)+3120123456
CSV_MOBILENo220Numbers and Special characters(+,-,(,) etc)+3165123456
CSV_DEPARTMENTNo250AlphanumericSupport
CSV_EMAILYes2NvtStandard formatj.jansen@flexwhere.com
CSV_EHBONo111 of 01
CSV_BHVNo111 of 00
CSV_PROFILEPHOTONo5500Hyperlink of bestandsnaamjanjansen.jpg

Let op: Wanneer de optie ‘Vervang de huidige gebruikerslijst door een nieuwewordt geselecteerd worden gebruikers die niet in het CSV-bestand voorkomen, verwijderd uit FlexWhere.

1. Log in op het Control Centrum van FlexWhere;
  2. Ga naar het menu ‘Gebruikers’;
  3. Klik rechtsboven op de ‘+’;
  4. Vul de informatie in voor de nieuwe gebruiker;
  5. Klik op opslaan;
  6. De nieuwe gebruiker is nu aangemaakt en kan nu gebruik maken van FlexWhere.

Lees ook: Hoe worden gebruikersgegevens aangeleverd?

Lees ook: Hoe voeg ik nieuwe devices toe?

Bijgewerkt op 16-02-2024