1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Werkplek
  4. Hoe vind ik een collega?
""
Edje

Hoe vind ik een collega?

Print Friendly, PDF & Email

In FlexWhere zijn je collega’s gemakkelijk te vinden. Dit kan via de zoekbalk of via de gebruikerslijst.

Dat gaat als volgt:

1. Klik op het FlexWhere icoon;
  2. Selecteer ‘Open FlexWhere’;
  3. Klik op de zoekbalk rechts bovenin het scherm;
  4. Typ de naam van de collega die je zoekt;
  5. Klik in het zoekresultaat op de collega die je zoekt;
  6. FlexWhere toont nu waar je collega zich bevindt. Ook zie je de contactgegevens die bekend zijn bij FlexWhere.
  1. Klik op het FlexWhere icoon;
  2. Selecteer ‘Open FlexWhere’;
  3. Klik op het checklist-icoon links naast de zoekbalk;
  4. Klik op ‘Gebruikers’, hier zie je in 1 oogopslag wie wel en niet beschikbaar zijn;
  5. Klik in het zoekresultaat op de collega die je zoekt;
  6. FlexWhere toont nu waar je collega zich bevindt. Ook zie je de contactgegevens die bekend zijn bij FlexWhere.
  1. Open de FlexWhere-applicatie;
  2. Druk op het vergrootglas bovenin het scherm;
  3. Typ in de zoekbalk de naam van uw collega;
  4. Druk in het zoekresultaat op uw collega;
  5. FlexWhere toont nu waar uw collega zich bevindt. Ook ziet u de contactgegevens die bekend zijn bij FlexWhere.
  1. Ga naar de URL die hoort bij jouw organisatie (organisatie.flexwhere.com);
  2. Klik op de zoekbalk rechts bovenin het scherm;
  3. Typ de naam van de collega die je zoekt;
  4. Klik in het zoekresultaat op de collega die je zoekt;
  5. FlexWhere toont nu waar je collega zich bevindt. Ook zie je de contactgegevens die bekend zijn bij FlexWhere.
  1. Ga naar de URL die hoort bij jouw organisatie (organisatie.flexwhere.com);
  2. Klik op het checklist-icoon links naast de zoekbalk;
  3. Klik op ‘Gebruikers’, hier zie je in 1 oogopslag wie wel en niet beschikbaar zijn;
  4. Klik in het zoekresultaat op de collega die je zoekt;
  5. FlexWhere toont nu waar je collega zich bevindt. Ook zie je de contactgegevens die bekend zijn bij FlexWhere.
Bijgewerkt op 05-04-2024