1. Home
  2. Werkplek
  3. Hoe ver van tevoren kan ik een werkplek reserveren?
""
Edje

Hoe ver van tevoren kan ik een werkplek reserveren?

Print Friendly, PDF & Email

In FlexWhere kan een werkplek van tevoren worden gereserveerd. Het vooruit reserveren van een werkplek kan via de app FlexWhere voor Mobiel (Android+iOS). Op de plattegrond van jouw organisatie kleurt de gereserveerde werkplek geel.

Een organisatie kan zelf instellen hoe ver van tevoren een werkplek gereserveerd kan worden. Deze periode moet liggen tussen 1 dag en 365 dagen.

Vraag de beheerder van FlexWhere binnen jouw organisatie om de exacte periode te achterhalen.

Lees ook: Hoe kan ik een werkplek reserveren?

Lees ook: Hoe zie ik dat een werkplek is gereserveerd?