1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Hoe upload ik een plattegrond?
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Implementatie
  4. Hoe upload ik een plattegrond?
""
Edje

Hoe upload ik een plattegrond?

Print Friendly, PDF & Email

Een plattegrond wordt in FlexWhere per verdieping toegevoegd. Maak dus eerst een Gebouw aan, en voeg vervolgens verdiepingen toe. Hierna kan je plattegronden gaan uploaden. Plattegronden kunnen de volgende bestandsformaten hebben: SVG, PNG en JPEG.

Het toevoegen of aanpassen van plattegronden gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Kies de juiste verdieping van het gebouw waarnaar je de plattegrond wilt uploaden of voeg een nieuwe verdieping toe;
  3. Klik op ‘voeg een plattegrond toe’;
  4. Selecteer het juiste bestand.

Lees ook: Hoe kan ik een plattegrond bewerken?

Lees ook: Hoe plaats ik een werkplek?