1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Hoe reserveer ik voor een ander?
""
Edje

Hoe reserveer ik voor een ander?

Print Friendly, PDF & Email

Het maken van een reservering voor een collega is voorbehouden voor de rollen Bureauplanner en Admin. Een medewerker in een van deze rollen kan dit als volgt doen.

1. Open de FlexWhere Web App (organistatienaam.flexwhere.com);
  2. Selecteer de juiste locatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping;
  4. Klik met de rechter muisknop op de werkplek die u wilt reserveren;
  5. Geef de reservering een herkenbare naam;
  6. Selecteer wanneer de reservering moet ingaan;
  7. Geef aan of het gaan om een herhalende reservering;
  8. Klik op ‘reserveer’;
  9. Uw reservering is nu compleet.

Let op: Als je een reservering, die jij hebt gemaakt voor een collega, wilt annuleren ga dan naar ‘Mijn reserveringen’. Hier zie je een overzicht van alle reserveringen. Kijk hier onder het kopje ‘Groepsreserveringen’ en annuleer de gewenste reservering.

Lees ook: Hoe kan ik een groepsreservering maken?

Bijgewerkt op 02-11-2023