1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Overig
  4. Hoe reserveer ik een parkeerplek?
""
Edje

Hoe reserveer ik een parkeerplek?

Print Friendly, PDF & Email

Een parkeerplek kan gereserveerd worden via de mobiele applicatie van FlexWhere, via FlexWhere voor Desktop en via de Web browser.

Dit gaat als volgt:

1. Open FlexWhere voor Desktop;
  2. Selecteer de juiste locatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping;
  4. Klik op de gewenste parkeerplek (gebruik hier eventueel ook labels, om te filteren);
  5. Selecteer ‘hele dag/ ochtend/ middag’ of selecteer ‘begin- en eindtijd’ van de reservering op de juiste datum;
  6. Druk op ‘Reserveer’ om de reservering definitief te maken.
  1. Open de FlexWhere-applicatie;
  2. Selecteer de juiste locatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping;
  4. Klik op de gewenste parkeerplek (gebruik hier eventueel ook labels, om te filteren);
  5. Selecteer ‘hele dag/ ochtend/ middag’ of selecteer ‘begin- en eindtijd’ van de reservering op de juiste datum;
  6. Druk op ‘Reserveer’ om de reservering definitief te maken.
  1. Ga naar https://login.flexwhere.com/ en log in met je e-mailadres;
  2. Je ontvangt nu een e-mail waarin je jouw organisatie moet bevestigen door op de button te klikken;
  3. Je wordt nu naar de FlexWhere omgeving van jouw organisatie doorgeleid;
  4. Selecteer de juiste locatie;
  5. Ga naar de juiste verdieping;
  6. Klik op de gewenste parkeerplek (gebruik hier eventueel ook labels, om te filteren);
  7. Selecteer ‘hele dag/ ochtend/ middag’ of selecteer ‘begin- en eindtijd’ van de reservering op de juiste datum;
  8. Druk op ‘Reserveer’ om de reservering definitief te maken.

Let op: Het is mogelijk om tegelijkertijd een werkplek, een parkeerplaats en een vergaderruimte te boeken.

Bijgewerkt op 03-11-2023