1. Home
  2. Werkplek
  3. Hoe reserveer ik een parkeerplek?
  1. Home
  2. Overig
  3. Hoe reserveer ik een parkeerplek?
""
Edje

Hoe reserveer ik een parkeerplek?

Print Friendly, PDF & Email

Een parkeerplek kan gereserveerd worden via de mobiele applicatie van FlexWhere, via FlexWhere voor Desktop en via de Web browser.

Dit gaat als volgt:

1. Open FlexWhere voor Desktop;
  2. Selecteer de juiste locatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping;
  4. Klik op het icoon van de kalender links boven in het scherm;
  5. Klik op datum;
  6. Klik op de gewenste parkeerplek;
  7. Selecteer ‘hele dag/ ochtend/ middag’ of selecteer ‘begin- en eindtijd’ van de reservering op de juiste datum;
  8. Druk op ‘Reserveer’ om de reservering definitief te maken;
  9. De parkeerplek is nu gereserveerd op de momenten die zijn aangegeven.
  1. Open de FlexWhere-applicatie;
  2. Selecteer de juiste locatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping;
  4. Zoek de parkeerplek die je wilt reserveren;
  5. Druk op de parkeerplek;
  6. Selecteer wanneer de reservering moet ingaan;
  7. De parkeerplek is nu gereserveerd vanaf de aangegeven tijd.
  1. Ga naar https://login.flexwhere.com/ en log in met je e-mailadres;
  2. Je ontvangt nu een e-mail waarin je jouw organisatie moet bevestigen door er op te klikken;
  3. Je wordt nu naar de FlexWhere omgeving van jouw organisatie gebracht;
  4. Selecteer de juiste locatie;
  5. Ga naar de juiste verdieping;
  6. Klik op het icoon van de kalender links boven in het scherm;
  7. Klik op datum;
  8. Klik op de juiste werkplek;
  9. Selecteer ‘hele dag/ ochtend/ middag’ of selecteer ‘begin- en eindtijd’ van de reservering op de juiste datum;
  10. Druk op ‘Reserveer’ om de reservering definitief te maken;
  11. De werkplek is nu gereserveerd op de momenten die zijn aangegeven.

Bijgewerkt op 01-03-2022