1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Overig
  4. Hoe past FlexWhere in een eigen apparaat-beleid (bring your own device – BYOD)?
""
Edje

Hoe past FlexWhere in een eigen apparaat-beleid (bring your own device – BYOD)?

Print Friendly, PDF & Email

FlexWhere kan worden gebruikt op mobiele toestellen en op vaste computers en laptops, ook op privé-apparaten van medewerkers.

FlexWhere is beschikbaar op mobiele apparaten met Android en iOS besturingssystemen. Daarnaast kan FlexWhere via internetbrowsers gebruikt worden.

Dat betekent dat u FlexWhere probleemloos op uw eigen apparaten kunt gebruiken.

Lees ook: Is het veilig om FlexWhere op privé-apparaten te gebruiken?

Bijgewerkt op 28-11-2023