1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Hoe pas ik een visitekaartje aan?
""
Edje

Hoe pas ik een visitekaartje aan?

Print Friendly, PDF & Email

Op visitekaartjes kun je zelf kiezen wat je wilt laten zien. FlexWhere biedt een vast aantal velden aan. Deze velden kunnen wel of niet worden getoond in de frontend.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum van FlexWhere;
  2. Navigeer naar het menu ‘Gebruiker’;
  3. Klik op de juiste persoon;
  4. Selecteer welke velden zichtbaar moeten zijn door op het oog icoontje te klikken;
  5. Klik op “Opslaan”.

Let op: wanneer een medewerkers bepaalde velden niet zichtbaar wil hebben dient die medewerker dit te melden bij de Admin van FlexWhere binnen de organisatie.

Lees ook: Waarom kan ik niet inloggen in het Control Centrum?

Bijgewerkt op 24-11-2023