1. Home
  2. Control Centrum
  3. Hoe pas ik een visitekaartje aan?
""
Edje

Hoe pas ik een visitekaartje aan?

Op visitekaartjes kunt u zelf kiezen wat u wilt laten zien. FlexWhere biedt een vast aantal velden aan. Deze velden kunnen wel of niet worden getoond in de frontend.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum van FlexWhere;
  2. Navigeer naar het menu ‘Gebruiker’;
  3. Klik op de juiste persoon;
  4. Selecteer welke velden zichtbaar moeten zijn in de frontend door middel van de blauwe bolletjes;
  5. Bewaar de selectie.

Let op: wanneer een medewerkers bepaalde velden niet zichtbaar wil hebben dient die medewerker dit te melden bij de beheerder van FlexWhere binnen zijn of haar organisatie.

Lees ook: Waarom kan ik niet inloggen in het Control Centrum?

Bijgewerkt op 05-08-2020