1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Werkplek
  4. Kan ik anoniem een werkplek reserveren?
""
Edje

Kan ik anoniem een werkplek reserveren?

Print Friendly, PDF & Email

FlexWhere maakt anoniem werken mogelijk. Jouw collega’s kunnen dan niet zien of en waar je werkt. Elke organisatie kan zelf instellen of dit beschikbaar is of niet.

Dat gaat als volgt:

1. Open FlexWhere voor Desktop op jouw laptop of PC;
  2. Klik op het FlexWhere icoontje met de rechtermuisknop;
  3. Selecteer ‘hide me’ in het menu dat verschijnt;
  4. Je bent nu een anonieme gebruiker binnen FlexWhere.
  1. Open de FlexWhere voor Mobiel (Android of iOS);
  2. Selecteer de juiste locatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping;
  4. Zoek de werkplek die u wilt reserveren;
  5. Druk op de werkplek;
  6. Druk op ‘Aangepaste reservering’;
  7. Selecteer de begin- en eindtijd van de reservering op de juiste datum;
  8. Zet achter ‘Reservering zichtbaar voor anderen’ de schakelaar uit;
  9. Druk op ‘Reserveer’ om de reservering definitief te maken;
  10. De werkplek is nu anoniem gereserveerd voor u de aangegeven tijd.

Let op: Indien je jezelf anoniem hebt gemaakt via FlexWhere voor Desktop, zal een reservering automatisch ook anoniem zijn.

Let op: Naast bovenstaande kunnen organisaties ervoor kiezen alle medewerkers anoniem weer te geven in FlexWhere. Deze instelling is in het Control Centrum te wijzigen.

Bijgewerkt op 24-11-2023