1. Home
  2. Werkplek
  3. Hoe maak ik een reservering voor een collega?
""
Edje

Hoe maak ik een reservering voor een collega?

Print Friendly, PDF & Email

Het maken van een reservering voor een collega is voorbehouden voor de rollen Bureauplanner en Admin. Een medewerker in een van deze rollen kan dit als volgt doen.

1. Open FlexWhere voor Desktop;
  2. Selecteer de juiste locatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping;
  4. Klik met de rechter muisknop op de werkplek die u wilt reserveren;
  5. Geef de reservering een herkenbare naam;
  6. Selecteer wanneer de reservering moet ingaan;
  7. Geef aan of het gaan om een herhalende reservering;
  8. Klik op ‘reserveer’;
  9. Uw reservering is nu compleet.

Let op: Als u een reservering voor een collega wilt annuleren gaat u naar ‘Mijn reserveringen’. Hier ziet u een overzicht van al uw reserveringen. Hier kunt u per reservering klikken op ‘Annuleer’. Het is nu niet mogelijk om reserveringen, gemaakt door anderen, te annuleren.

Lees ook: Hoe kan ik een groepsreservering maken?

Bijgewerkt op 07-10-2021