1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Werkplek
  4. Hoe herhaal ik een reservering?
""
Edje

Hoe herhaal ik een reservering?

Print Friendly, PDF & Email

In FlexWhere kun je reserveringen herhalen via de mobiele app van FlexWhere of via FlexWhere voor Desktop. Zo kan je, bijvoorbeeld, iedere maandag een werkplek reserveren van 09.00 uur tot 17.00 uur. Uitgangspunt blijft namelijk dat reserveringen elkaar niet kunnen overlappen.

Dit gaat als volgt:

1. Open FlexWhere voor Desktop;
  2. Selecteer de juiste locatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping;
  4. Klik op de juiste werkplek;
  5. Selecteer ‘hele dag/ ochtend/ middag’ of selecteer ‘begin- en eindtijd’ van de reservering op de juiste datum;
  6. Kies achter ‘Herhaal’ hoe vaak de reservering moet worden herhaald;
  7. Druk op ‘Reserveer’ om de reservering definitief te maken.
  1. Open de FlexWhere-applicatie;
  2. Selecteer de juiste locatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping;
  4. Zoek de werkplek die je wilt reserveren;
  5. Selecteer “Aangepaste boeking”;
  6. Selecteer ‘hele dag/ ochtend/ middag’ of selecteer ‘begin- en eindtijd’ van de reservering op de juiste datum;
  7. Kies ‘Herhalen’ om te selecteren hoe vaak de boeking moet worden herhaald;
  8. Druk op ‘Reserveer’ om de reservering definitief te maken.

Let op: De Admin bepaalt het aantal dagen dat vooruit kan worden gereserveerd. Dit kan maximaal 365 dagen vooruit. Lees hier meer.

Bijgewerkt op 03-11-2023