1. Home
  2. Control Centrum
  3. Hoe log ik in op het Control Centrum?
""
Edje

Hoe log ik in op het Control Centrum?

Alleen gebruikers met de rollen Admin of Manager kunnen inloggen op het Control Centrum.

Elke organisatie die FlexWhere gebruikt krijgt een eigen omgeving. Elke omgeving heeft een eigen URL die dit voorbeeld volgt:  https://organisatienaam.flexwhere.com/cc

Naast de URL is ook een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Ons FlexWhere-team helpt u tijdens de implementatie met het creëren van de verschillende profielen voor de gebruikers en het maken van wachtwoorden.

Bijgewerkt op 23-05-2020