1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Hoe log ik in op het Control Centrum?
""
Edje

Hoe log ik in op het Control Centrum?

Print Friendly, PDF & Email

Alleen gebruikers met de rollen Admin of Manager kunnen inloggen op het Control Centrum.

Elke organisatie die FlexWhere gebruikt krijgt een eigen omgeving. Elke omgeving heeft een eigen URL bijvoorbeeld: https://organisatienaam.flexwhere.com/cc

De Admin/Manager logt in met het emailadres en zelf aangemaakte wachtwoord. Na deze stap volgt een Multi Factor Authenticatie, dit is een verplichte stap voor iedereen die in wil loggen in het Control Centrum. Pas als je langer dan 30 dagen niet ingelogd bent op hetzelfde device, vragen we om een nieuwe code. Zie onder voor meer informatie.

Lees ook: Hoe werkt multifactorauthenticatie voor het Control Centrum in FlexWhere?

Bijgewerkt op 11-03-2022