1. Home
  2. Mobiel
  3. Hoe krijg ik toegang tot FlexWhere?
  1. Home
  2. Overig
  3. Hoe krijg ik toegang tot FlexWhere?
""
Edje

Hoe krijg ik toegang tot FlexWhere?

FlexWhere is toegankelijk via meerdere soorten apparaten.

• Desktop
    De verbinding wordt automatisch opgezet zodra het apparaat inlogt via het bedrijfsnetwerk.
  • Laptop
    De laptopnaam is bekend bij FlexWhere en de gebruiker ontvangt een pop-up. FlexWhere vraagt de gebruiker om zelf een werkplek te kiezen. De gebruiker kan ook aangeven dat er extern wordt gewerkt.
  • Laptop met docking station
    De verbinding wordt automatisch opgezet zodra het apparaat inlogt via het bedrijfsnetwerk.
  • Mobiele telefoon of tablet
    Wanneer de organisatie de FlexWhere-app gebruikt, geeft deze altijd inzicht in waar een plaats beschikbaar is en waar collega’s zijn.
  • Touchscreen
    Als uw organisatie touchscreens heeft opgezet, staan deze meestal bij de hoofdingang en bij de liften.
Touchscreen
Touchscreen bij de gemeente Deventer
Bijgewerkt op 07-07-2020