1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Beheer
  4. Hoe koppel ik FlexWhere met TOPdesk?
""
Edje

Hoe koppel ik FlexWhere met TOPdesk?

Print Friendly, PDF & Email

FlexWhere is makkelijk te koppelen met TOPdesk. Koppelingen met FlexWhere worden op verzoek gerealiseerd door ons supportteam.

De volgende informatie is nodig voor het realiseren van een koppeling met TOPdesk.

• De TOPdesk organisatie URL. Deze URL ziet er als volgt uit: https://jouworganisatienaam.topdesk.net/.
  • Toegang tot een TOPdesk account met voldoende rechten. Het account dient toegang te hebben tot alle vergaderobjecten en dient het alle lees en schrijf rechten te hebben ook voor de API-toegang.
  • Het wachtwoord behorende bij dit account. Dit wachtwoord kan aangedragen worden in een aparte mail aan ons supportteam.
Bijgewerkt op 04-03-2022