1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Hoe koppel ik de Meetingroom-app?
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Vergaderruimte
  4. Hoe koppel ik de Meetingroom-app?
""
Edje

Hoe koppel ik de Meetingroom-app?

Print Friendly, PDF & Email

De Meetingroom-app koppelt FlexWhere met een vergaderruimte in jouw organisatie.

Dit gaat als volgt:

1. Open de Meetingroom-app;
  2. Vul de organisatienaam in;
  3. Vul de, in het Control Centrum ingevoerde pincode, in;
  4. Selecteer nu het gebouw (premises), de verdieping (floor) en de vergaderruimte;
  5. Kies de taal waarin de tekst op het scherm getoond moet worden en druk op toepassen (submit);
  6. De Meetingroom-app is nu gekoppeld aan de vergaderruimte.

Wanneer je nog wijzigingen wilt maken aan de hierboven ingestelde instellingen, druk dan 5 keer achter elkaar op het klokje en voer de pincode in, je komt dan weer in hetzelfde instellingen menu terecht als in stap 4.

Let op: De Meetingroom-app kan alleen gebruikt worden vanuit een locatie waarvan het IP-adres op de whitelist staat.

Let op: De pincode is te vinden in het Control Centrum onder de organisatie instellingen.

Bijgewerkt op 21-02-2024