1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Hoe kan ik no-shows zichtbaar maken?
""
Edje

Hoe kan ik no-shows zichtbaar maken?

Print Friendly, PDF & Email

No-shows zijn niet wenselijk en kunnen inzichtelijk worden gemaakt in de statistieken van FlexWhere.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik aan de linkerkant op het icoontje van de statistieken;
  3. Ga naar het tabblad ‘statistieken’;
  4. In de tabel ‘reserveerbare vergaderruimtes’ ziet u de no-shows;
  5. Filteren kan door op de verschillende statussen te klikken.

Let op: No-shows kunnen alleen inzichtelijk worden gemaakt als een organisatie gebruik maakt van sensoren.

Bijgewerkt op 22-05-2020