1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Werkplek
  4. Hoe kan ik mijn reserveringen inzien?
""
Edje

Hoe kan ik mijn reserveringen inzien?

Print Friendly, PDF & Email

Als je één of meerdere reserveringen hebt gemaakt, is het mogelijk om te zien wat jouw reserveringen zijn. Dit overzicht vindt je in FlexWhere voor Mobiel (Android+iOS) en in FlexWhere voor Desktop.

Dit werkt als volgt.

1. Open FlexWhere voor Desktop;
  2. Klik op het icoon voor ‘Mijn Reserveringen’ rechts bovenin het scherm naast de zoekbalk;
  3. Klik op het tabblad ‘Mijn Reserveringen’;
  4. In het nieuwe scherm krijgt u een overzicht van uw reserveringen.
  1. Open de FlexWhere-applicatie;
  2. Selecteer het tabblad ‘Reserveringen’;
  3. Onderin het scherm verschijnt nu een agenda van de huidige week. Druk op ‘Mijn reserveringen’ in het geel;
  4. In het nieuwe scherm krijgt u een overzicht van uw reserveringen.

Als Bureauplanner kan je in FlexWhere voor Desktop ook een overzicht zien van de door hem/haar gemaakte groepsreserveringen.