1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Hoe kan ik iemand een beheerder maken?
""
Edje

Hoe kan ik iemand een beheerder maken?

Print Friendly, PDF & Email

Alle gebruikers in FlexWhere kunnen beheerder worden gemaakt. Het is mogelijk meerdere beheerders toe te voegen in het Control Centrum.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik in het menu aan de linkerkant op ‘gebruikers’;
  3. Klik op de gebruiker die u Admin wilt maken;
  4. Verander in het scherm met gebruikersgegevens de rol van de gebruiker naar Admin;
  5. Klik op opslaan om de wijziging te bevestigen.

Let op: De nieuwe Admin ontvangt een e-mail met een link om een ​​wachtwoord aan te maken. Deze link is 24 uur lang geldig. Zorg ervoor dat de nieuwe Admin binnen deze 24 uur een wachtwoord aanmaakt.

Bijgewerkt op 22-05-2020