1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Werkzone
  4. Hoe kan ik een werkzone toevoegen?
""
Edje

Hoe kan ik een werkzone toevoegen?

Print Friendly, PDF & Email

Een werkzone toevoegen gaat heel makkelijk in het Control Centrum van FlexWhere.

Dat gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik aan de linkerkant van het scherm op het menu ‘Gebouwen’;
  3. Selecteer de juiste verdieping in het juiste gebouw;
  4. Klik op het icoontje voor het ‘werkzone toevoegen’;
  5. Teken de werkzone af met ten minste drie punten op de plattegrond;
  6. Klik op het eerste punt van uw werkzone om te bevestigen;
  7. Geef uw werkzone een naam;
  8. Bepaal het aantal beschikbare plaatsen in de werkzone;
  9. Klik op een willekeurige plaats in de plattegrond om verder te gaan.

Het maximum aantal werkplekken dat kan worden toegevoegd aan een werkzone is 99. Een werkzone heeft altijd minimaal 1 werkplek.

Bijgewerkt op 18-03-2024