1. Home
  2. Werkplek
  3. Hoe reserveer ik een werkplek?
""
Edje

Hoe reserveer ik een werkplek?

Print Friendly, PDF & Email

Een werkplek kan gereserveerd worden via de mobiele applicatie van FlexWhere en via FlexWhere voor Desktop.

Dit gaat als volgt.

1. Open FlexWhere voor Desktop;
  2. Selecteer de juiste locatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping;
  4. Klik op het icoon van de kalender links boven in het scherm;
  5. Klik op datum;
  6. Klik op de juiste werkplek;
  7. Selecteer ‘hele dag/ ochtend/ middag’ of selecteer ‘begin- en eindtijd’ van de reservering op de juiste datum;
  8. Druk op ‘Reserveer’ om de reservering definitief te maken;
  9. De werkplek is nu gereserveerd op de momenten die zijn aangegeven.
  1. Open de FlexWhere-applicatie;
  2. Selecteer de juiste locatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping;
  4. Zoek de werkplek die je wilt reserveren;
  5. Druk op de werkplek;
  6. Selecteer wanneer de reservering moet ingaan;
  7. De werkplek is nu gereserveerd vanaf de aangegeven tijd.

Let op: Informatie voor Admins: Een werkplek kan via de Desktop applicatie alleen gereserveerd worden als de gebruiker en het device bekend zijn in FlexWhere. Daarnaast moet het device connectie maken vanuit de bekende IP-range.

Lees ook: Hoe download ik de mobiele app?

Lees ook: Hoe annuleer ik een reservering van een werkplek?

Lees ook: Hoe maak ik een groepsreservering?

Bijgewerkt op 21-01-2022