1. Home
  2. Werkplek
  3. Hoe reserveer ik een werkplek?
""
Edje

Hoe reserveer ik een werkplek?

Een werkplek kan gereserveerd worden via de mobiele applicatie van FlexWhere en via FlexWhere voor Desktop.

Dit gaat als volgt.

1. Open FlexWhere voor Desktop;
  2. Om te kunnen reserveren via FlexWhere voor Desktop moet jouw e-mailadres worden bevestigd. Doe dit eenmalig via de banner boven in het scherm of via de kalender links bovenin het scherm. Je ontvangt per e-mail de bevestigingsmail;
  3. Bevestig jouw e-mailadres en ga terug naar FlexWhere voor Desktop;
  4. Selecteer de juiste locatie;
  5. Ga naar de juiste verdieping;
  6. Klik op het icoon van de kalender links boven in het scherm;
  7. Klik op datum;
  8. Klik op de juiste werkplek;
  9. Selecteer ‘hele dag/ ochtend/ middag’ of selecteer ‘begin- en eindtijd’ van de reservering op de juiste datum;
  10. Druk op ‘Reserveer’ om de reservering definitief te maken;
  11. De werkplek is nu gereserveerd op de momenten die zijn aangegeven;
  1. Open de FlexWhere-applicatie;
  2. Selecteer de juiste locatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping;
  4. Zoek de werkplek die je wilt reserveren;
  5. Druk op de werkplek;
  6. Selecteer wanneer de reservering moet ingaan;
  7. De werkplek is nu gereserveerd vanaf de aangegeven tijd.

Lees ook: Hoe maak ik een herhalende reservering?

Lees ook: Hoe annuleer ik een reservering van een werkplek?

Lees ook: Hoe maak ik een groepsreservering?

Lees ook: Hoe download ik de app?

Let op: Om gebruik te kunnen maken van Flexwhere voor Desktop, moet de gebruiker zich nog steeds bevinden in één van de IP adressen op de Whitelist

Ga terug naar: Hoe werkt FlexWhere?

Bijgewerkt op 14-09-2021