1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Werkplek
  4. Hoe reserveer ik een werkplek?
""
Edje

Hoe reserveer ik een werkplek?

Print Friendly, PDF & Email

Een werkplek kan gereserveerd worden via de Desktop applicatie, de Mobiele applicatie en de Web browser.

Dit gaat als volgt:

1. Open FlexWhere voor Desktop;
  2. Selecteer de gewenste locatie;
  3. Gebruik de pijltjes om naar de gewenste verdieping te gaan;
  4. Klik op de juiste datum op de kalender links boven in het scherm;
  5. Klik op de gewenste werkplek (gebruik hier eventueel ook labels, om te filteren);
  6. Selecteer ‘hele dag/ochtend/middag’ of selecteer een specifieke ‘begin- en eindtijd’ van de reservering, je kunt de werkplek meermaals voor dezelfde dag reserveren, echter niet op dezefde tijdstippen;
  7. Selecteer of je de reservering toe wilt voegen aan je eigen agenda applicatie;
  8. Druk op ‘Reserveer’ om de reservering definitief te maken;
  9. De werkplek is nu gereserveerd op de gekozen momenten.
  1. Open de FlexWhere-applicatie (en log in met je e-mailadres);
  2. Selecteer de gewenste locatie;
  3. Ga naar de gewenste verdieping;
  4. Zoek de werkplek die je wilt reserveren (gebruik hier eventueel ook labels, om te filteren);
  5. Druk op de werkplek;
  6. Selecteer wanneer de reservering moet ingaan, je kunt de werkplek meermaals voor dezelfde dag reserveren, echter niet op dezefde tijdstippen;
  7. Geef aan of je de reservering toe wilt voegen aan je eigen agenda applicatie;
  8. Druk op reserveer;
  9. De werkplek is nu gereserveerd op de aangegeven tijd.
  1. Ga naar https://login.flexwhere.com/ en log in met je e-mailadres;
  2. Je ontvangt nu een e-mail waarin je jouw organisatie moet bevestigen door er op te klikken;
  3. Je wordt nu naar de FlexWhere omgeving van jouw organisatie gebracht;
  4. Selecteer de gewenste locatie;
  5. Ga naar de gewenste verdieping;
  6. Klik op de juiste datum op de kalender links boven in het scherm;
  7. Klik op de gewenste werkplek (gebruik hier eventueel ook labels, om te filteren);
  8. Selecteer ‘hele dag/ochtend/middag’ of selecteer een specifieke ‘begin- en eindtijd’ van de reservering, je kunt de werkplek meermaals voor dezelfde dag reserveren, echter niet op dezefde tijdstippen;
  9. Selecteer of je de reservering toe wilt voegen aan je eigen agenda applicatie;
  10. Druk op ‘Reserveer’ om de reservering definitief te maken;
  11. De werkplek is nu gereserveerd op de gekozen momenten.

Het is momenteel nog niet mogelijk om in te loggen op de Web applicatie wanneer de organisatie gebruik maakt van TOTP.

Let op: Een werkplek kan via de Desktop applicatie alleen gereserveerd worden als de gebruiker bekend is in FlexWhere. Daarnaast moet het device connectie maken vanuit een bekende IP-range. Vraag jouw FlexWhere Admin voor meer informatie.

Let op: Je login is 30 dagen geldig op hetzelfde device. Wanneer je actief uitlogt of op een ander device gebruikt wilt maken van FlexWhere zal je opnieuw moeten inloggen.

Lees ook: Hoe annuleer ik een reservering van een werkplek?

Bijgewerkt op 02-04-2024