1. Home
  2. Control Centrum
  3. Hoe kan ik een werkplek koppelen?
""
Edje

Hoe kan ik een werkplek koppelen?

Print Friendly, PDF & Email

Een werkplek kan eenvoudig gekoppeld worden in het Control Centrum.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Selecteer de juiste verdieping;
  3. Zoek de juiste werkplek die gekoppeld dient te worden;
  4. Klik op de werkplek;
  5. In het scherm dat verschijnt klikt u op ‘link apparaten’;
  6. Selecteer nu de juiste Device-naam of Device-id om aan de werkplek te koppelen;
  7. Als u een sensor aan de werkplek wilt koppelen selecteert u de juiste Sensor-id
  8. Klik ergens in uw scherm om de eigenschappen van de werkplek te sluiten.

Let op: Om een ​​werkplek te koppelen, moet u eerst apparaten toevoegen.

Bijgewerkt op 23-05-2020