1. Home
  2. Control Centrum
  3. Hoe kan ik een werkplek koppelen?
""
Edje

Hoe kan ik een werkplek koppelen?

Een werkplek kan eenvoudig gekoppeld worden in het Control Centrum.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Selecteer de juiste verdieping;
  3. Zoek de juiste werkplek die gekoppeld dient te worden;
  4. Klik op de werkplek;
  5. In het scherm dat verschijnt klikt u op ‘link apparaten’;
  6. Selecteer nu de juiste Device-naam of Device-id om aan de werkplek te koppelen;
  7. Als u een sensor aan de werkplek wilt koppelen selecteert u de juiste Sensor-id
  8. Klik ergens in uw scherm om de eigenschappen van de werkplek te sluiten.

Let op: Om een ​​werkplek te koppelen, moet u eerst apparaten toevoegen.

Bijgewerkt op 23-05-2020