1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Hoe koppel ik een device aan een werkplek?
""
Edje

Hoe koppel ik een device aan een werkplek?

Print Friendly, PDF & Email

Een device kan eenvoudig gekoppeld worden aan een werkplek. Alleen devices die als Desktop ingeregeld staan in het Control Centrum kunnen gekoppeld worden. Dit kan je doen in het Control Centrum.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Selecteer de juiste verdieping;
  3. Zoek de juiste werkplek die gekoppeld dient te worden;
  4. Klik op de werkplek;
  5. In het scherm dat verschijnt klikt u op ‘Apparaten koppelen’;
  6. Selecteer nu de juiste Device-naam of Device-id om aan de werkplek te koppelen;
  7. Klik ergens in uw scherm om de eigenschappen van de werkplek te sluiten.

Let op: Om een device aan een ​​werkplek te koppelen, moeten deze devices toegevoegd zijn aan de device lijst.

Tip: Je kan ook via de device lijst een gekozen device koppelen aan een werkplek. Klik in het scherm ‘Device’ op Koppel device aan werkplek’.

Tip: Als je een sensor aan de werkplek wilt koppelen selecteert u de juiste Sensor-id.

Tip: Wil je een device weer ontkoppelen, dan kun je bij stap 6 aan de linkerzijde op het grijze “paperclip” symbooltje klikken

Bijgewerkt op 05-09-2022