1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Werkzone
  4. Hoe bezet ik een werkplek in een werkzone?
""
Edje

Hoe bezet ik een werkplek in een werkzone?

Print Friendly, PDF & Email

In een werkzone kan iedere gebruiker van FlexWhere een werkplek bezetten. Je kunt een werkplek bezetten via FlexWhere voor Desktop, de mobiele app of de webomgeving.

Dit gaat als volgt:

1. Open FlexWhere voor Desktop;
  2. Selecteer de juiste locatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping op de locatie;
  4. Klik op de werkzone waarin u wilt werken;
  5. In de pop-up die verschijnt klikt u op ‘Ik wil hier werken’;
  6. U bezet nu een werkplek in de werkzone.

Het apparaat waarmee je een plek in een werkzone wilt bezetten, moet worden toegevoegd in het Controlecentrum van jouw organisatie.

1. Open de FlexWhere-applicatie;
  2. Selecteer de juiste locatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping op de locatie;
  4. Klik op de werkzone waarin u wilt werken;
  5. In de pop-up die verschijnt klikt u op ‘Ik wil hier werken’;
  6. U bezet nu een werkplek in de werkzone.

Het mobiele apparaat waarmee je een plek in een werkzone wilt bezetten, moet worden toegevoegd in het Controlecentrum van jouw organisatie.

1. Ga naar https://login.flexwhere.com/ en log in met je e-mailadres;
  2. Je ontvangt nu een e-mail waarin je jouw organisatie moet bevestigen door er op te klikken;
  3. Je wordt nu naar de FlexWhere omgeving van jouw organisatie gebracht;
  4. Selecteer de juiste locatie;
  5. Ga naar de juiste verdieping op de locatie;
  6. Klik op de werkzone waarin u wilt werken;
  7. In de pop-up die verschijnt klikt u op ‘Ik wil hier werken’;
  8. U bezet nu een werkplek in de werkzone.

Wanneer je device gekoppeld is aan een werkplek (Desktop of Docking station) dan kan je niet aangeven dat je in een werkzone zit.

Bijgewerkt op 01-12-2023