1. Home
  2. Werkzone
  3. Hoe bezet ik een werkplek in een werkzone?
""
Edje

Hoe bezet ik een werkplek in een werkzone?

In een werkzone kan iedere gebruiker van FlexWhere een werkplek bezetten. Een werkplek bezetten kan via FlexWhere voor Desktop.

Dit gaat als volgt:

1. Open FlexWhere voor Desktop;
    • Windows gebruikers dienen hiervoor met de rechter muisknop te klikken op het icoontje van FlexWhere voor Desktop.
    • MacOS gebruikers dienen hiervoor met de linker muisknop te klikken op het icoontje van FlexWhere voor Desktop.
  2. Selecteer de juiste locatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping op de locatie;
  4. Klik op de werkzone waarin u wilt werken;
  5. In de pop-up die verschijnt klikt u op ‘Ik wil hier werken’;
  6. U bezet nu een werkplek in de werkzone.

Lees ook: Waarom kan ik niet in een werkzone gaan zitten?