1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Control Centrum
  4. Hoe kan ik een plattegrond bewerken?
""
Edje

Hoe kan ik een plattegrond bewerken?

Print Friendly, PDF & Email

Het kan natuurlijk voorkomen dat een plattegrond aangepast moet worden. Dit kan door ons worden gedaan, maar kan ook door jullie zelf worden aangepast wanneer de kennis voor het tekenen van plattegronden in huis is.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Selecteer de verdieping in het juiste gebouw;
  3. Klik links bovenin de plattegrond op het icoontje “Download plattegrond”
  4. Voer de gewenste aanpassingen door met een teken programma zoals bijvoorbeeld Adobe Illustrator en sla het bestand op
  5. Klik links bovenin de plattegrond op het icoontje ‘Wijzig plattegrond’;
  6. Selecteer de juiste plattegrond uit uw eigen bestand;
  7. Bevestig de selectie;
  8. FlexWhere vervangt nu de plattegrond.

Lees ook: Hoe upload ik een plattegrond?

Bijgewerkt op 05-09-2022