1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Mobiel
  4. Hoe kan ik een pincode voor het inloggen in de mobiele app invoeren?
""
Edje

Hoe kan ik een pincode voor het inloggen in de mobiele app invoeren?

Print Friendly, PDF & Email

Als uw organisatie het inloggen met pincode heeft ingeschakeld, moet u een pincode invoeren zodra u inlogt op de mobiele applicatie van FlexWhere. Deze pincode moeten gebruikers zelf instellen.

Als u de FlexWhere app-opent, verschijnt een bericht. Daarin wordt gevraagd of u de pincode wilt instellen.

Bent u een nieuwe gebruiker? Dan moet u eerst uw mobiele account activeren.

Lees ook: Hoe activeer ik mijn mobiele account?

Lees ook: Wat moet ik doen als ik mijn pincode ben vergeten?

Bijgewerkt op 28-11-2023