1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Werkzone
  4. Hoe kan ik de details van een werkzone wijzigen?
""
Edje

Hoe kan ik de details van een werkzone wijzigen?

Print Friendly, PDF & Email

De details van een werkzone kunnen in verloop van tijd veranderen.

De gegevens van een werkzone kunnen als volgt worden veranderd:

1. Log in op het Control Centrum;
  2. Klik aan de linkerkant van het scherm op het menu ‘Gebouwen’;
  3. Selecteer de juiste verdieping in het juiste gebouw;
  4. Klik op de werkzone die u wilt wijzigen;
  5. In het scherm dat verschijnt kunt u de naam en het aantal plaatsen van de werkzone wijzigen.

De vorm van een werkzone kan niet worden veranderd nadat die is gecreëerd. De werkzone kan wel worden verwijderd en opnieuw worden toegevoegd.

Lees ook: Hoe verwijder ik een werkzone?

Bijgewerkt op 29-11-2023