1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Werkplek
  4. Waar is mijn ‘Op afstand’ knop gebleven?
""
Edje

Waar is mijn ‘Op afstand’ knop gebleven?

Print Friendly, PDF & Email

Flexwhere heeft het systeem Flexwhere voor Desktop per 26-03-2024 weer een stukje slimmer gemaakt. Daarmee hebben we ook afscheid genomen van de mogelijkheid om zelf aan te kunnen geven of je op afstand werkt of niet.

De status ‘Op afstand’ bestaat nog wel. Echter herkent Flexwhere nu zelf in welk scenario dit mogelijk is.

De volgende scenario’s zijn mogelijk waarbij je status als ‘Op afstand’ gegeven zal worden:

1. Je bent niet verbonden met een IP adres dat jouw organisatie heeft opgevoerd.
2. Je bent met het juiste IP adres verbonden maar je WiFi naam is niet bekend.

Bijgewerkt op 22-03-2024