1. Home
  2. Vergaderruimte
  3. Hoe boek ik een vergaderruimte?
""
Edje

Hoe boek ik een vergaderruimte?

Print Friendly, PDF & Email

In FlexWhere is het mogelijk om een vergaderruimte te reserveren. Er zijn twee manieren om dit te doen.

Dit gaat als volgt:

1. Log in op de FlexWhere applicatie;
  2. Selecteer de juiste locatie binnen de organisatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping binnen de locatie;
  4. Klik op het icoon de ad-hoc vergaderruimte;
  5. Selecteer een tijdslot om de vergaderruimte te bezetten.

Tip: Is de vergadering afgelopen voor het einde van de geselecteerde tijdsperiode? Dan kan de vergaderruimte worden vrijgegeven door op het icoon van de vergaderruimte te klikken en ‘vrijgeven’ te selecteren.

Vergaderingen worden in het reserveringssysteem van de organisatie geboekt (bijvoorbeeld Topdesk of Outlook) en vervolgens in FlexWhere getoond.

FlexWhere toont vervolgens alleen de aankomende vergaderingen van de huidige dag.

Lees ook: Op welke reserveringssystemen kan FlexWhere aansluiten?

Ga terug naar: Hoe werkt FlexWhere?

Bijgewerkt op 19-11-2021