1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Vergaderruimte
  4. Hoe reserveer ik een vergaderruimte?
""
Edje

Hoe reserveer ik een vergaderruimte?

Print Friendly, PDF & Email

In FlexWhere heb je de mogelijkheid om vergaderruimtes te reserveren. Er zijn twee manieren om dit te doen:

1. Log in op een van de FlexWhere applicaties;
  2. Selecteer de juiste locatie binnen de organisatie;
  3. Ga naar de juiste verdieping binnen de locatie;
  4. Klik op de ad-hoc vergaderruimte;
  5. Selecteer een tijdslot om de vergaderruimte te bezetten. Dit kan direct zijn, maar ook in de toekomst.

Tip: Is de vergadering afgelopen voor het einde van de geselecteerde tijdsperiode? Dan kan de vergaderruimte worden vrijgegeven door op het icoon van de vergaderruimte te klikken en ‘Annuleren’ te selecteren.

Het is ook mogelijk om een koppeling te maken met het eigen reserveringssysteem (bijvoorbeeld in Topdesk of Outlook). Vergaderruimtes worden dan in dit systeem gereserveerd en vervolgens in FlexWhere getoond.

FlexWhere toont alleen de aankomende vergaderingen van de huidige dag.

Lees ook: Vanuit welke systemen kan FlexWhere vergadergegevens importeren?

Ga terug naar: Hoe werkt FlexWhere?

Bijgewerkt op 02-04-2024